Winx club croatian forum
Hej! Jesi li winx fan? Ako jesi regaj se i uživaj s nama u winx svijetu!
Ako ako već jesi član foruma log-inaj se i pročitaj nove postove Wink
Winx club croatian forum


 
Početna stranicaPočetna stranica  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  PretraľnikPretraľnik  RegistracijaRegistracija  Login  

Share | 
 

 Reklamicaaa

Go down 
Autor/icaPoruka
Gost
GostPostajNaslov: Reklamicaaa   ned oľu 22, 2009 2:50 pm

Evo ja igram tu igricu
Liiink:
http://www.travians.com/
Regajte se i napišite kako se zovete
Ja vam mogu pomoć oko toga jer znam puno toga
Ja se tamo zovem M@j@
[Vrh] Go down
Gost
GostPostajNaslov: Re: Reklamicaaa   ned oľu 22, 2009 3:57 pm

Sad pomoć:
BONUSI
-donosi više SP(zvjezdica,s njima kupujete namještaj)
-svaki bonus ima određeno vrijeme
-znakići:
Minigame:

Idešna minigame tako da odeš u jednu kuću koaj se zove Tavren.Onda tamo imaš stolić za šah i na njega stavi kursora,al nemoj kliknut!Mora ti se pojavit Minigame,a ako Sit down nemoj kliknut!Klikni samo kad ti se pojavi Minigame.
Fight:

Ideš u Arenu,koja izgleda kao prava arena i onda kao za minigame,samo ti se mora pojavit Fight,pa onda Search for opponet,tako nešto.
Food:

Klikneš ispod tog znaka malu vilicu i malu žlicu i onda nađeš Hooters i imaš neko kao "povećalo",e to povećalo klikni.Onda negdje sjedni,ispred glave ti se pojavi kruh.Na kruh klikni u ??(to ?? znači da može u bilo koliko sati,npr 14):41.
Trade:

Klikni na ime nekoga korisnika(imaš gore rankings pa nađi neko ime) i onda Trade.Utipkaj koliko hoćeš kojeg resursa prodati,koji resurs i koja cijena.

RESURSI
Postoje resursi:Grain(žito),ore(kamenje),wood(drvo) i clay(glina).Od njih se rade veći resursi kao što su:wooden boards(drvene daske),flour(brašno,bread(kruh) i još neki.
Dobiješ posao i radiš zadani resurs.Kada ti trebaju ostali(to je npr. za guild,kada doniraš),odeš na Player market i ukucaš resurs koji trebaš.
[Vrh] Go down
Gost
GostPostajNaslov: Re: Reklamicaaa   ned oľu 22, 2009 3:57 pm

Pola questova:
Questovi(zadaci),samo su na bosansko-hrvatskom

DAN 1:
1. Na početku dobićeš poruku od svog ujaka Horatio. pročitaj je i klikni "begin wanderings"!

2. Sad si došao na novu mapu sa nekim poljanama za sakupljanje resursa, tvoja kuća i tvoj ujak Horatio sa njegovom putujućim prasetom. Moraš popričati sa svojim ujakom par puta dok on ne shvati ko si zapravo, jer je alkoholičar.

3. Sada odradi zadatke od tvog ujaka:
- Svaki resurs odradi jednom (clay (glina), wood (drvo), grain (žito), ore (gvožđa)) - Probaj da uđeš u selo - to nije moguće zato popričaj sa svojim ujako još jednom, pomoćiće ti.
- Moraćeš da odradiš zadatak za Tombo-a (on je seoski stražar), ili nađi prijatelja ili sakupi 10 resursa od svih 4. - Sad ispeci hleb za tvog ujaka, kad ti kaže da je gladan (Hungry). - U međuvremenu, sakupi resurse i prodaj ih u NPC-market. Kasnije ih prodaj u redovnoj pijaci da dobiješ bolju cenu za njih. Tvoj travian će reći "A good trade". Vrati se kod svog ujaka. - Sledeći resurs koji sakupiš će odrediti tvoj posao u ovom selu (kopač gline, drvoseča, rudar ili farmer). Sada ćeš moći da napustiš selo po prvi put. - Sledeća dva zadatka su da 1) kupiš alat i 2) kupiš oružje i štit. Ako si sve ovo odradio/la, tvoj ujak će otići i ostaviti tebe sa putujućim prasetom. Kao nagoveštaj: Pronaći ćeš blago (vreća sa novcem) na putu ka guild (esnaf) delu mape iza "armor smith". Duž puta do herbs (bilja), tvoje prase će početi da kopa, popričaj sa njim i dobićeš 5 srebrnjaka.


DAN 5:
Poruka od ujaka
Dobices poruku u igri od tvog ujaka, koji se konačno setio gde je izgubio amajliju. 1. Senkel je bio opljačkan i neće ti reći ništa. Treba da se pridružiš u neki esnaf. 2. Potraži neki esnaf u forumu ili osnuj nov (ako čitaš ovo, već si u esnafu Wink). Moraš biti najmanje nivo 5. Posle toga, porazgovaraj sa Senkelom opet. Biće više prijateljski nastrojen, ali opet ti neće reći sve. 3. Čekaj na sledeći OP i onda popričaj sa njim opet. 4. Trebalo bi da postaneš njegov telohranitelj. Idi i dobi 3 borbe u areni (ako već nisi) ili učestvuj u 10 borbi. Onda se vrati Senkelu i nek ti kaže nešto više o amajliji. 5. Senkel želi da s enađe sa tobom kod ruševina, idi tamo i popričaj sa njim. Ruševine su rezidencija bez krova severno od sela.
6. Tamo će ti reći o pljački i deo o ukradenoj amajliji. Pored svega rećiće ti da moraš poseći bukovinu za dalji progres.


DAN 7:
Poruka od Senkela
Senkel ti kaže da ima problema sa spavanjem. Kao njegov telohranitelj moraš paziti na njegovo zdravlje i požuriti ka njemu.
1. Senkel ti kaže da ima kockarske dugove od ajnc-igrača (blackjack) iza arene.
2. Idi do arene, i produži istočno (desno), popričaj sa ajnc-igračem i odigraj par partija sa njim dok ne pobediš jedanput.
3. Vrati se Senkelu i kaži mu o tvojoj pobedi. Nagradiće te 1 zlatnikom.


DAN 10:
Mistični čekić
Dnevnik nam kaže da poslušamo naše prase. Zato, ajmo ga poslušati… Joj! Šta je to? Odakle je došao ovaj čekić? Ustvari, ko sam ja?
1. Saznaćeš odakle je čekić došao tako što ćeš otići južno od arene. Pored krčme (Tavern) pronaći ćeš Karamix-a on je bacio čekić.
2. Kao nagradu za "brisanje" tvog posla (okupacije) možeš izabrati novi, ovaj put uključujući i sekundarni posao iz sela (mlinar, pekar, ciglar, tepisar, ugljar i kovač). Kao pomoć, dobićeš neke resurse.
3. Posle dobijanja nove okupacije, treba da popričaš sa Karamix opet sa ponosom.


DAN 13:
I. Deca Karamixa
Karamix ima veliki problem, možda mu možemo pomoći?
1. Kaže da su mu deca kidnapovana, pa mu kulturno nudimo našu pomoć. Tvoje prase već ima trag koji vodi ka maloj kolibi.
2. U kolibi možemo naći 2 pljačkaša i decu. Moraš pobediti oba pljačkaša.
3. Onda se možemo vratiti ka Karamixu, koji će nam zahvalno dati svoju sekiru, Chop-o-matic.

II. Bukovina
Sad možemo uraditi nešto povodom bukovine kraj arene.
1. Sa Chop-o-matic možemo poseći bukovinu kraj arene. samo Klikni na nju, počećeš da je sečeš. Kad završiti seču, bukovina nestaje ali zna nekad ipak da preči i dalje put, zato idi kod pijace i vrati se nazad, time smo stvarno otklonili bukovinu.

III. Deo Senkelove amajlije
Da li se sećaš?
Senkel je bio opljačkan! Vreme je da mu se stvari vrate.
1. Prati sad novi put severno od arene sve dok ne primetis poveći kamen sa rupom. Uđi u pećinu. Nema potrebe da se bojiš, crna je pećina unutra, ali mi ipak možemo nešto pronaći.
2. Pretraži pećinu dok ne nađeš Senkelov deo amajlije. Napusti pećinu (ništa više nema da se pronađe) i vrati se Senkelu sa njegovom stvarčicom.


DAN 20:
Matricia se vratila
Još jednom je tvoje prase pokazalo talenat u njuškanju, ovaj put bilje (severno od arene). Dali je stvarno moguće da se Matricia vratila? Ali ko je ta Matricia inače?

1. Pronaćićeš Matriciu, ako pratiš stazu severno od arene koja vodi ka severu a onda skreneš desno (pažnja: skretanje je pomalo prekriveno drvećem!). Vodiće te ka kući koja sliči velikom drvenom panju.
2. Sačekaj dok se prase i Matricia nisu lepo pozdravili, onda popričaj sa njom. Matricia ispada da je veštica, sposobna da pravi napitke od bilja.
3. Idi ka ulazu u esnaf (guild) kućama (zapadno od pijace ili ti levo od pijace) gde sad možeš da bereš bilje. Da ubereš biljku košta 1 AP. Kad si sakupio nekoliko odnesi ih Matriciji.
4. Ona će pretvoriti bilje u napitke za tebe i ako koristiš pojas možeš koristiti ove napitke u borbi.
5. Od sad uvek je moguće da ubereš sveže bilje i da ih Matricija pretvori u svež napitak.


DAN 24:
Napad
Selo je napadnuto! Tombo ti zabranjuje da napustiš selo, sve dok ne pomogneš u njegovoj obnovi.
2. Ako daš 50 cigli, 50 hleba i 100 daski Tombi, vanredno stanje će biti ukinuto. Dok ne doneseš ovu pomoć moćićeš samo da odeš do svoje kuće, sela, pijace i esnafa.


DAN 28:
Pismo od Matricije
Matricija je poslala poruku tvom prasetu, govoreći ti da je Pilou uhapšen. Pa konačno dobijamo šansu da vidimo ko je taj misteriozni trgovac.

1. Idi u pravac esnafa, južno od mesta gde bereš bilje, tamo je zatvor i unutra je Pilou. Ako pokušaš da ga nateraš da progovori, bićeš zaustavljen od strane stražara.
2. Nemaš drugu opciju nego da daš ovom pohlepnom čoveku 99 srebrnjaka da te pusti da prođeš da možeš da popričas sa Pilou. On će ti ispričati sve o izgubljenim dobrima.


DAN 30:
Vesti od Karamixa
Dobijamo puno poruka ovih dana... jel se nešto dešava?

1. Popričaj sa Karamix, i moćićeš da dobiješ drugu profesiju (ovo nije neizbežno za priču!)
2. On će ti dati dovoljno resursa, tako da sledeći posao će odlučiti vašu drugu okupaciju.


DAN 32
I. Krš
Danas si spreman da otkloniš krš južno od pijace, to ti je krčilo put svo ovo vreme. Trebaće ti 10 OP i težak posao će te koštati 20 gline i 20 gvožđa.

Prati novootvorenu stazu i naićićeš na Tonka.

II. Pljačkaši
Sad ćeš upoznati pljačkaše, koji su ukrali Pilouova dobra.

1. Ako odeš levo od Tonka i odeš južno, naćićeš još jednu krčmu, u kojoj prvi od dvojice pljačkaša će biti. Kad ga pobediš dobićeš prvu polovinu dobra.
2. Drugog pljačkaša i drugu polovinu dobra može se naći u krčmi istočno od arene (idi desno od arene i pređi malu rečicu da odeš putićem ka severu).

III. Vratio se stražar
Stražar se vratio i neće da nas pusti da pričamo sa Pilou!

1. Posle uspešnog vraćanja dobra od pljačaša hoćeš da vidiš Pilou da mu ih vratiš i dokažeš njegovu nevinost, ali ne možeš da prođeš stražara. Uvek će tražiti za 1 više srebrenjak nego što imaš u džepu.
2. Popričaj sa Matricia o tome i ona će ti reći o žabljempuderu.
3. Ako joj daš 1 dijamant, ona će imati jedan za tebe.
4. Popričaj sa njom o Tonku isto, i saznaćeš da su ljubičice jedina stvar koje mogu da ga smire.
5. Vrati se stražaru, upotrebi žabljipuder iz tvog inventara i možeš proći. Vrati dobra Pilou. Neće ga osloboditi istoga dana - kaže ti da ovo može potrajati par dana.


DAN 35:
Ušteđevina za crne dane (zadatak: Lov na blago)
Oh, još jedna poruka od tvog ujaka? Za osobu koja je otišla i ne može da nas se seti, poprilično je prisutan.

1. U poruci piše da je sakrio blago ali ne može da se seti gde.
2. Pronaći ćeš mapu između dva braon burad levo od pijace. Kursor miša će pokazati "???" ako si na tačnoj lokaciji.
3. Sad je mapa blaga u tvom inventaru, klikom na nju otvoriće se i crvena tačka će pokazati tačnu lokaciju blaga.
4. Pronaći ćeš dijamant i nešto para u močvari na mestu označenom na mapi. Mapa će onda nestati.
(Ako nisi imao dijamanata da završiš zadatak od dana 32, možeš ga završiti sa dijamantom koji si sad dobio.)

DAN 38:
Pilou je ponovo slobodan (zadatak: Do vodopada)
Još jednom u poruci, ovaj put od esnaf gazde. Pilou je bio oslobođen zahvaljujući tebi.
Da prođeš Tonka, trebaće ti ljubičica.

1. Ljubičica može biti nađena kod druge krčme, ovo je iznad močvare. Nakon dolaska kod krčme možeš videti ljubičicu, plavi cvet, nešto ispod kuće.
2. Jednostavno klikni na njega da ga ubereš.
3. Odnesi ljubičicu Tonku, sad će te pustiti da prođeš i možeš da uđeš u Pilouvu luću tačno iza njega kod vodopada.
4. Naćoćeš poruku na stolu od njega - Pilou će se vratiti za par dana.

DAY 43:
Pilou se vratio (zadatak: )
Pilou se vratio kući sa njegovog putovanja.
Poseti ga u njegovoj kući i daće ti ružu.

Sad naravno naćićemo nekog kome treba ruža više nego nama.

1. Daj ružu Heather-Roseu. Naćićeš je na putu južno od pijace i idući zapadno (levo) kod "bifurcation". Ona stoji ispred kuće sa puno cveća oko nje. Ona će se trampiti sa ljubavnom pesmom za ružu.
2. Daj ljubavnu pesmu Tonku, onda ćeš dobiti "manlyweed".
3. Matricia će biti srećna zbog "manlyweed", i daće ti napitak protiv "arthritis".
4. Zapravo, ti ne patiš od "arthritis", zato možeš pitati Tomboa koji će ti dati kape od 2 "skull-robbers"-a.
5. Karamix će se trampiti za kape tako što će ti dati deo oklopa.
6. Posle svega ovoga, vrati se Pilou ispričaj mu o svojim trgovanjima. Na kraju, daće ti njegov deo amajlije.

DAN 47:
Vilenjak (zadatak: )
Primićeš poruku od Heather-Rose. Ajmo da vidimo šta hoće!

1. Prvo prođi pored Heather-Rose (koja stoji ispod Tonk-a, ako pratiš put koji vodi ka jugu) i na sledećem raskršću idi desno, dok ne dođeš do reke i ne budeš imao esnaf deo (akademiju) tačno iznad sebe. Na obali reke upoznaješ vilenjaka.
2. Popričaj sa njim i on će ti dati pismo, koje je upućeno Heather-Rose.
3. Odnesi joj pismo.
4. Onda se vrati vilenjaku, koji neće ispuniti obećanje da će te prebaciti preko reke. Ali ćeš dobiti nešto zlata za tvoj utrošeni trud.
Last edit by Srdjan Jandric at 11.09.08 20:06:49

DAN 50:
Pilou je nestao! (zadatak: )
Pilou-ova kuća je u rasulu, i on lično je nestao.

1. Ako malo bolje pogledaš u kući, otkrićeš nešto zemlje i viljušku. Uzmi obe stvari u svoj inventar.
2. Daj svojem prasetu da onjuši zemlju (tako što ćeš samo kliknuti na prase), i ono će da prati trag. Ti samo treba da pratiš prase i odvešće te do oštećenog mosta ne daleko od pljačkaške kolibe.
3. Treba ti 5 OP-a i 100 drva da obnoviš most.
4. Pređi preko mosta i skloni voće i konjski beleg sa puta da bi prošao.
5. Prati stazu ka jugu i upoznaćeš čoveka po imenu "Livius" na južnoj pijaci.
6. Ako popričaš sa Livius otkrićeš vrlo ubrzo da on ne voli Pilou-a mnogo.
7. Ako popričaš sa svojim prasetom ono će odjednom imati dijamant u svojoj njušci.
8. I još zatrpanih staza će se otvoriti tog dana: jelka ispod pljačkaške kolibe će nestati, poplavljen put južno od Pilou-ove kuće će biti sanirano, i mala grana ispod Karamix-a je nestala.
[Vrh] Go down
Gost
GostPostajNaslov: Re: Reklamicaaa   ned oľu 22, 2009 3:58 pm

Drugi dio questova:
DAN 54:
Maslinovo ulje (quest: )
Livius je isto opljačkan i desio se onaj čudan pisak ponovo!
Obično mi samo želimo da kažemo "Brz oporavak!", ali očigledno je da on ima zadatak za nas.

1. Zato popričaj sa Livius prvo.
2. On će te pitati da prodaš 20 bokala njegovog maslinovog ulja za njega.
3. Moraš popričati sa ostalim NPC-ovima (Karamix, Tombo, Matricia,...) i ubedi ih da kupe nešto maslinovog ulja. To je čisto pitanje sreće, oćeli ili neće kupiti nešto. Zato samo nastavi da pitaš dok ne prodaš posljednji bokal.
4. Čim uspeš da prodaš sve, vrati se Livius-u i daj mu pare (2 zlatnika) koje si zaradio prodajom maslinovog ulja. On će ti dati 10% provizije, što čini 20 zlatnika za tebe.

DAN 59: Livius-ov zahtev (zadatak: )
Livius će ti poslati poruku govoreći ti da želi da se nađe sa tobom. Ali ne prebiva u južnoj pijaci više, jer se preselio u svoju kuću. Idi stazom koja vodi desno od njegove prethodne pozicije i onda opet južno i videćeš ga. Pismo će ti isto dati upute.

1. Popričaj sa Livius i prihvati njegov zahtev da mu doneseš 3 boce odličnog vina.
2. Čim smo odradili to, doćiće poruka od tvog ujaka, koji odjednom oseća da mu se smrt bliži. Ako odeš samo malo desno od Livius-ove kuće pronaćeš Horatia.
3. Dok pričaš sa ujakom naučićeš nešto veoma bitno: on može da razlikuje dobro ili odlično vino od lošeg ili odvratnog. Aha!
4. Sad smo obezbedili vino za Livius-a i zato se vrati na mesto gde smo ga prvi put upoznali. Malo istočno odatle dečko po imenu Jolaisus će se pojaviti. Jolaisus trgovac vinom, ali nažalost njegov podrum je prazan za sada. Ali ipak će napraviti nešto vina za nas, ako odemo i uberemo grožđe sa njegovog vinograda.
5. Idi i beri grožđe i odnesi ih Jolaisusu. Pretvorićemo ga u vino, koje sad odnosis ujaku da proba. Samo klikni na bocu u tvom inventaru i Horatio može da kaže, dali je vino odlično ili ne.
6. Čim je tvoj ujak priznao 3 boce kao odlične, možeš ih odneti Livius-u. On će te nagraditi teglom zlatnog meda.
7. Vrati se ujaku i pokaži mu zemlju koju si pokupio u Pilou-ovoj kući. On će ti reći da je zemlja sa vinograda, ali nemože da odredi kojeg vinograda.

DAN 64:
Horatio se smirio?! (zadatak: )
Nova poruka od tvog ujaka Horatia! Pronašao je svoj raj i želi da ostane tamo zauvek. To zvuši interesantno, ajmo saznati više!

1. Da pronađeš odmaralište tvog ujaka moraćeš se vratiti Jolaisusu. Ali on te neće pustiti da pretražiš vinograde.
2. Jolaisus potvrđuje da je Horatio u vinogradu, ali ne misli da specifična figura kao što je tvoja može podneti pogled na njega. Moraš dokazati da si jak prvo, pobeđujući medveda.
3. Postoje dve mogućnosti da rešiš ovaj zadatak:
a) možeš upotrebiti med da odvratiš pažnju medvedu i podigneš svoje šanse da ga pobediš. Medveđe krzno ide pravo u tvoj inventar.
b) Ako ne mođeš da pobediš medveda, idi i nađi lovca na medvede. Pronaći ćeš lovca u krčmi istočno od arene gde je ljubičica za Tonka bila. Za cenu od 8 zlatnika pobediće medveda za tebe i doneće ti krzno da "dokažeš" svoje junaštvo.
4. Čim si nabavio krzno (na jedan ili drugi način) vrati se Jolaisusu. Biće dovoljno impresioniran da te pusti da prođeš. Ali gde je tvoj ujak sada?
5. Kod četvrtog groba od levo moćićeš da pročitaš natpis. Ujak Hoartio je mrtav!
6. Prenesi tužne vesti drugim NPC-ovima: Karamix (će ti dati parče hleba), Matricia (mali lekoviti napitak), Tombo and Tonk.

DAN 67:
Senkel i Pilou (zadatak: )
Možda bi trebao posetiti grob svog ujaka... iako nije živ više, možda ga udovolji.

1. Jolaisus nema nekih vesti za nas, ali je grob Horatia otvoren!
2. Ulazimo u grobnicu i prase primećuje da zemlja na kojoj stojite, je ista koju ste našli u Pilouovoj kući. Pilou i Senkel su ustvari u ovoj podzemnoj sobi, zaključani u zatvorskoj ćeliji.
3. Da oslobodiš Piloua, moraš da klikneš na kamenje na zidu u sledećem redosledu: 2-3-2-1-3
4. Da oslobodiš Senkela, moraš da klikneš na kamenje na zidu u sledećem redosledu: 3-1-2
5. Onog momenta kad si ih oboicu oslobodio, sve će postati mračno-crno i ti ćeš nasilno biti napadnut! Deo amajlije koju smo dobili od Pilou je ukraden i Super-secko isto! i Pilou i Senkel su nestali opet! I sve tvoje potrebe su crvene posle!


DAN 72:
Horatiovo nasleđe (zadatak: )
Jolaisus je pronašao nešto sasvim interesantno u nasleđu tvog ujaka, što sigurno treba da pogledamo.

1. Pitaj Jolaisusa o nasleđu i otkrićeš nešto o šifri.
Tombo, Matricia i Jolaisus svi znaju po jednu reč.
Sa celom rečenicom mi bi trebalo da odemo do ruševina.

2. Jolaisus će ti reći reč, kad pokosiš žito 5 puta.
Matricia želi da kopamo u rudniku 5 puta i Tombo želi da kopamo glinu (naravno) 5 puta.
Pazi! Oni ne žele resurse, oni žele da te vide da radiš 5 puta!

3. Čim je posao završen, treba da odeš i kažez osobi koja je to tražila.
Reš od Jolaisusa je: DECIPI
Reš od Matricie je: MUNDUS
Reš od Tomba je: VULT

4. Idi do ruševina i kaži šifru: MUNDUS VULT DECIPI

5. Sad možeš da uđeš u ruševine i videćeš duh tvog ujaka Horatia.
Popričaj sa njim o svemu što možeš.

6. Pretraži sve u ruševini:
Crni kamen pored dve vaze, levo od Horatiovog duha, pronaći ćeš 5 zlatnika.
U srednjoj od 3 vaze pronaći ćeš brzu hranu za poneti.
Kod paučine u desnom uglu pronaći ćeš štit.

7. To je sve, ujak Horatiov duh je nestao.


DAN 80
(zadatak: )
Senkel i Pilou su se konačno vratili.
Pismo od Senkela stiže, on i Pilou sad rukovode krčmom zajedno, i bez dela amajlije. Dobijaš poziv da ih posetiš, što mi činimo naravno odmah.

1. Uputi se ka krčmi, i stvarno, Senkel i Pilou su ponovo na slobodi.
2. Popričaj sa njima o svemu i saznaćeš nešto o kući i rimljanki zvanoj Lorena.
3. Lorena zna nešto o pijanskoj igri, pa bi trebao da odeš i da je posetič odmah.
4. Da pronađeš Loreninu kuću, idi ka pljačkaškoj pećini, gde si spasao karamixovu decu. U blizini videćeš teško vidljivu stazu, koja vodi dole između drva. Prati stazu i pronaći ćeš Loreninu kuću.
5. Probaj da popričaš sa Lorenom. Ona neće odgovoriti zato što te smatra za čobanom svinja.
6. Popričaj sa Jolaisusom, on zna interesantne stvari o Loreni.
Treba ti srebrno odelo da bi popričao sa njom. Jolaisus te zbog toga šalje Karamixu.
Sad trka počinje: idi kod vilenjaka, Matricie, Senkela, Tonka, i najzad do Piloua (u krčmi). popričaj sa svima, i konačno ćeš dobiti srebrno odelo.
7. Sad si dobio srebrno odelo, vrati se kod Lorene.
8. Najzad Lorena je spremna da popriča sa tobom... kad je poslala poziv. Čekajući opet!

DAN 87:
Šoping lista (zadatak: )
Dobili smo pismo od Lorene. Ona nije u mogućnosti da napusti svoj dom i pita te da joj nabaviš par stvari.

1. Trebaš: nešto protiv glavobolje, 1 hleb, 1 boca prolećne vode i nešto ovčijeg sira. Sve ovo najvišeg kvaliteta.
2. Tvoja šoping turneja počinje od Tomba. Pitaj nekoliko puta dok ti ne da nešto ovčijeg sira. Prva stvar je gotova.
3. Prolećnu vodu dobijaš od Senkela. Popričaj sa njim o Loreni.
4. Glavobolja je naravno Matriciin deo.
5. Ispeci 1 hleb u selu kad ti Karamix kaže.
6. Naša šoping lista je završena, idi do Lorenine kuće.
7. Ona čeka unutra. Popričaj sa njom i daj joj sve stvaršice što si joj nabavio. Popričaj o svemu. Ona zna neke interesantne detalje o druidu i o tom malom zloći.

DAN 92:
Lorenin sin (zadatak: )
Lorena šalje još jednu poruku. Saznala je da njen sin planira da ode u zabranjeni kraj, i želi da ubije druida druida, što Lorena ne želi da dopusti.
Lorena ima mapu za tebe - idi do nje i uzmi je.
Na mapi su neke lokacije obeležene, gde treba da kažeš Lorenino ime u nazad da dobiješ dalja upustva.
Otvori mapu iz tog inventara.
Od Lorenine kuće idi nazad do pljačkaške kolibe, i odatle idi desno, prođi ugljanu sve do kraja puta. Magično mesto kod čudne kamene konstrukcije iznad jezera. Idi tamo i izgovori Lorenino ime u nazad: ANEROL.
Prva poruka se pojavljuje: "Ja sam element spajanja".
Druga magična lokacija je između drugog mlina i drugog žitnog polja. Idi desno i dole od Pilouove kuće da ga nađeš. Tamo je kamp ložište u krugu kamenja. Sledeća poruka je "Ja dovodim prognane odavde do tamo".
Treća magična lokacija je na jugu, gde je Horatio testirao vino. Odma levo od Liviusove kuće nalaziš kameni krug, gde moraš još jednom da izgovoriš magičnu reč. Zadnja poruka je "Ja dragam za bliskost vodi".
Pored svega si saznao da se druid krije u zabranjenom kraju.

DAN 98:
Piskavac (zadatak: )
Pilou je video piskavca kako se šunja po selu, ali posle toga, niko ga nije video (piskavac, ne Pilou). Možda nam prase može pomoći?
Počinjemo potragu od Tomboa, možda je on video nešto? i u stvari, kad ga upitaš zašto izgleda tako čudno, piskavac se pojavljuje kod mlina.
Ali, svaki put kad mu priđeš, on nestane, i odjednom stoji kod pijace. Sledeće mesto je prodavač oruđa, a onda u pravcu juga, ka Pilouvoj staroj kući.
Prođeš Ružinu kuću ka putu do reke, gde je vilenjak bio.
Kraj reke ga napokon sustižemo, ali je odjednom okružen magičnim zaštitnim štitom, koji ne možemo probiti. Pa je opet vreme da se čeka.

DAN 105:
Tražiti pažnju
Danas ćeš dobiti poruku od Senkela. Pismo ti kaže da je Tombo video Druida i da nije bio sam. Druid je zadnji put viđen kod vilenjaka. Obojica imaju štit oko sebe. Idi do Matricije i pitaj je kako da prekineš čaroliju. Treba ti biljka zvana "prah za kijanje" koja se nalazi kod mesta obožavanja. Mesto obožavanja je mesto gde je tvoj ujak probavao vino za Liviusa. I jedno od magičnih mesta iz Lorenine mape je bio tamo. Idi do tog mesta. Biljku je lako spaziti.

https://2img.net/h/i66.photobucket.com/albums/h250/schiriki/nieskraut.jpg

Uberi biljku i idi do Matricije, napraviće prah za kijanje. Reći će ti čaroliju. Ako ti kaže da je čarolija "Kem'bara fi hataschi" onda idi do druida i vilenjaka ako ti kaže neku drugu čaroliju pitaj je opet kako ide čarolija sve dok ti ne kaže "Kem'bara fi hataschi". Sad kad si stigao tamo udji u inventar i klikni na prah za kijanje onda će da kinu oboica i deo amajlije pada u reku. Vilenjak se kune da će se osvetiti.
Questovi su ZADACI
[Vrh] Go down
Marichuy
Moderator
Moderator


Female Broj postova : 1657
Age : 21
Naj winx: :
WinX rpg: : Rosita
Reputacija: : 7
Registration date : 14.10.2008

PostajNaslov: Re: Reklamicaaa   ned oľu 22, 2009 4:37 pm

Igrica je cool.Regala sam se.
[Vrh] Go down
Marichuy
Moderator
Moderator


Female Broj postova : 1657
Age : 21
Naj winx: :
WinX rpg: : Rosita
Reputacija: : 7
Registration date : 14.10.2008

PostajNaslov: Re: Reklamicaaa   ned oľu 22, 2009 4:37 pm

I usput ovo ide pod igrice.
[Vrh] Go down
Gost
GostPostajNaslov: Re: Reklamicaaa   ned oľu 22, 2009 4:42 pm

Ok,a kako se tam zoveš?
[Vrh] Go down
Marichuy
Moderator
Moderator


Female Broj postova : 1657
Age : 21
Naj winx: :
WinX rpg: : Rosita
Reputacija: : 7
Registration date : 14.10.2008

PostajNaslov: Re: Reklamicaaa   ned oľu 22, 2009 6:10 pm

**Winx fan** je napisao/la:
Ok,a kako se tam zoveš?

simsica
[Vrh] Go down
Gost
GostPostajNaslov: Re: Reklamicaaa   pon oľu 23, 2009 1:17 pm

Oki.
Dodat će te moja mama u njen guild(savez) Very Happy
[Vrh] Go down
Gost
GostPostajNaslov: Re: Reklamicaaa   sri lip 24, 2009 1:17 pm

Reg sam se ali neigram jer mi jako ta igra koci komp Sad
[Vrh] Go down
Gost
GostPostajNaslov: Re: Reklamicaaa   sri lip 24, 2009 2:30 pm

Koci jako inace je igra coooool!!!
[Vrh] Go down
Dzenis_Love_Winx
Tecna
Tecna
avatar

Male Broj postova : 244
Age : 23
Lokacija : Bosna i Hercegovina
Naj winx: :
Reputacija: : 7
Registration date : 17.06.2009

PostajNaslov: Re: Reklamicaaa   sri lip 24, 2009 3:02 pm

Čini mi se super igrica Very Happy Mislim da ću se ići registrovati Very Happy

_________________


[Vrh] Go down
MeLLy'
Moderator
Moderator
avatar

Female Broj postova : 110
Age : 20
Lokacija : Bosna i Hercegovina - Sarajevo
Naj winx: :
Reputacija: : 0
Registration date : 20.06.2009

PostajNaslov: Re: Reklamicaaa   sub ruj 19, 2009 8:07 pm

ja sam Mely_97...

Maja sječaš se kada smo se tamo upoznale??

Ta je igra od nas napravila BFF-ice
[Vrh] Go down
http://utociste-mackica.forumotion.com/index.htm
Sponsored content
PostajNaslov: Re: Reklamicaaa   

[Vrh] Go down
 
Reklamicaaa
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.

Permissions in this forum:Ne moľeą odgovarati na postove.
Winx club croatian forum :: Izvan winx :: igrice-
Forum(o)Bir: