| Admini i modovi,molim vas procitajte sta vam prijedlazem | |
|
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
♥Justin Fan♥ Moderator
Broj postova : 741 Age : 26 Lokacija : Limpheja Naj winx: : WinX rpg: : Ledena
Reputacija: : -9 Registration date : 24.01.2010
| Naslov: Re: Admini i modovi,molim vas procitajte sta vam prijedlazem ned oľu 28, 2010 9:29 pm | |
| dizz je bas supp | |
|
| |
UnicaLayla Roxy
Broj postova : 1411 Age : 27 Lokacija : Andros-Domino-Alfea Naj winx: : WinX rpg: : Tea,Ashley i Andrea Reputacija: : 7 Registration date : 16.02.2009
| Naslov: Re: Admini i modovi,molim vas procitajte sta vam prijedlazem ned oľu 28, 2010 9:45 pm | |
| Sweet,najbolje što je Layla xD, a dizz možeš narućivati i kod nas , pa da ti postaviš! | |
|
| |
Flora Yoko Roxy
Broj postova : 1260 Age : 23 Lokacija : Koga je jos to briga??!!??!! Naj winx: : WinX rpg: : Flora,Floranina i Kamil Reputacija: : 1 Registration date : 15.02.2010
| Naslov: Re: Admini i modovi,molim vas procitajte sta vam prijedlazem pon oľu 29, 2010 3:58 pm | |
| Nema veze sto je Layla,volim i nju | |
|
| |
UnicaLayla Roxy
Broj postova : 1411 Age : 27 Lokacija : Andros-Domino-Alfea Naj winx: : WinX rpg: : Tea,Ashley i Andrea Reputacija: : 7 Registration date : 16.02.2009
| Naslov: Re: Admini i modovi,molim vas procitajte sta vam prijedlazem pon oľu 29, 2010 4:07 pm | |
| Da li ćeš izabrati još nekoga za admina da ti pomogne? | |
|
| |
Lady Bieber Roxy
Broj postova : 1968 Age : 26 Lokacija : Crna Gora Naj winx: : WinX rpg: : ime:Viola
god:17
planeta:Vodena planeta
moc:voda Reputacija: : -48 Registration date : 10.02.2010
| Naslov: Re: Admini i modovi,molim vas procitajte sta vam prijedlazem pon oľu 29, 2010 4:28 pm | |
| da...da li ces izabrati jos nekog admina da ti pomogne? | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Admini i modovi,molim vas procitajte sta vam prijedlazem pon oľu 29, 2010 5:38 pm | |
| - Stella-fan je napisao/la:
- Hanna~Тhe Pixie je napisao/la:
- Znamo da dizz nije promijenjen al netrebate vas dvije o tome laprdat u svakoj temi u koju naiđete. Znamo i da nema aktivnih admina tako da se strpite oko tog dizajna. Nije to valjda tak hitno.
kak da ne laprdamo,kada moramo......-,-....a i ti nemoras da nam govoris da lapradomo.....kao da ti nelapradas,,,,, Hanna ne laprda,mism nekad se fkt razbrblja al nije ko vas dvije...vas dvije mene jednostavno najviše živcirate na forumu,a nezz čemu radit frku oko dizajna -.- ja na svom forumu dizz nisam mijenjala par mjeseci(tako da mi je još neki jesenski XD) a dizz meni nije baš nešto..nekak mi je prazan...textura,2 slike i text :S |
|
| |
UnicaLayla Roxy
| Naslov: Re: Admini i modovi,molim vas procitajte sta vam prijedlazem pon oľu 29, 2010 5:45 pm | |
| Da jest, a Stella_fan stalno govori lockajte, a joj nema tko i onda a kada će novi diz mislim da su otvorile 20-ak tema takvih | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Admini i modovi,molim vas procitajte sta vam prijedlazem pon oľu 29, 2010 5:48 pm | |
| Da,napiše lockajte i onda staslno "LOCKATE LOCKAJTEE"...mism ko da je ona glavna -.- |
|
| |
Lady Bieber Roxy
Broj postova : 1968 Age : 26 Lokacija : Crna Gora Naj winx: : WinX rpg: : ime:Viola
| Naslov: Re: Admini i modovi,molim vas procitajte sta vam prijedlazem pon oľu 29, 2010 6:54 pm | |
| - Toxic je napisao/la:
- Stella-fan je napisao/la:
- Hanna~Тhe Pixie je napisao/la:
- Znamo da dizz nije promijenjen al netrebate vas dvije o tome laprdat u svakoj temi u koju naiđete. Znamo i da nema aktivnih admina tako da se strpite oko tog dizajna. Nije to valjda tak hitno.
kak da ne laprdamo,kada moramo......-,-....a i ti nemoras da nam govoris da lapradomo.....kao da ti nelapradas,,,,, Hanna ne laprda,mism nekad se fkt razbrblja al nije ko vas dvije...vas dvije mene jednostavno najviše živcirate na forumu,a nezz čemu radit frku oko dizajna -.- ja na svom forumu dizz nisam mijenjala par mjeseci(tako da mi je još neki jesenski XD) a dizz meni nije baš nešto..nekak mi je prazan...textura,2 slike i text :S mislim kako se usudjuje da mi kaze da laprdam?????neka to zadrzi za sebe....a forum mora da menja dizzz i točka......... a to kada kazem lockajte te temu,mislim da je ta tema razresena i da treba da se locka,pa samo nagovestavam da treba.......a ova tema nije za SVADJE..............RASPRAVA G-O-T-O-V-A | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Admini i modovi,molim vas procitajte sta vam prijedlazem pon oľu 29, 2010 8:09 pm | |
| Čuj,to nije tvoj problem šta admini ne stignu na forum,to je njihova stvar i ti tu nemožeš ništa promijenit,a bome nemožeš ni naređivat adminima da naprave kad tebi i Flori Yoko to odgovara... |
|
| |
Lady Bieber Roxy
| Naslov: Re: Admini i modovi,molim vas procitajte sta vam prijedlazem pon oľu 29, 2010 8:25 pm | |
| rekla sam RASPRAVA JE G-O-T-O-V-A | |
|
| |
Hannić Roxy
Broj postova : 1519 Age : 25 Naj winx: : WinX rpg: : Cassandra; Cass
Narcissa; Cissy Reputacija: : 6 Registration date : 25.01.2010
| Naslov: Re: Admini i modovi,molim vas procitajte sta vam prijedlazem pon oľu 29, 2010 8:36 pm | |
| Rekla sam laprdaš onak iz sebe mogla sam reć i govorit al nema razlike samo što je govorenje normalno a ako netko nešt bzvz govori se kaže da laprda.. | |
|
| |
Lady Bieber Roxy
| Naslov: Re: Admini i modovi,molim vas procitajte sta vam prijedlazem pon oľu 29, 2010 8:38 pm | |
| | |
|
| |
Tanny-chan Tecna admin
Broj postova : 5535 Age : 26 Lokacija : koga briga! Naj winx: : WinX rpg: : Musa, Tecna, Ajla, Jadranka, Marina, Wizgiz, Griselda Reputacija: : 15 Registration date : 29.08.2008
| Naslov: Re: Admini i modovi,molim vas procitajte sta vam prijedlazem pon oľu 29, 2010 10:33 pm | |
| e neznam kam bu taj forum odišel s vama Ja Temu lockam jer se previše pregovarate,može doč i do svađe a to nitko ne želi | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Admini i modovi,molim vas procitajte sta vam prijedlazem | |
| |
|
| |
| Admini i modovi,molim vas procitajte sta vam prijedlazem | |
|